Reviews

Onze klanten vertellen

 

Reviews

Wij hebben vrijwilligerswerk en reizen gecombineerd in Tanzania. Shemeji Safari (Emma) heeft ons hierbij goed geassisteerd. Het out of the box denken en het creëren van mogelijkheden die paste bij onze wensen en mogelijkheden binnen het land is zowel voor het vrijwilligerswerk als voor het reizen soepel en passend gelopen. En alles perfect geregeld. Prijs kwaliteit vonden wij prima. Een klein stukje van Tanzania hebben wij in alle kleuren kunnen ontdekken/beleven en zullen we nooit vergeten. Super bedankt!!!

Familie van Leeuwen, Nederland (2017)

 

We hebben Shemeji Safari via Safari Bookings gevonden bij het plannen van onze reis naar Tanzania. Shemeji Safari gaf ons het beste aanbod voor een 4 daags arrangement naar de 3 belangrijkste parken Tarangire, Serengeti en Ngonrongoro. Het pakket was goed beschreven en uitgelegd. Ik ben blij om te zeggen dat de reis voldeed aan al onze verwachtingen. De tour was zeer goed georganiseerd. De gids Adam en de kok Patrick waren uitstekend, de campings waren eenvoudig maar schoon en veilig. De ervaring van de safari is uniek omdat het landschap en de diversiteit van de dieren en planten één van de beste in de wereld is. De gids Adam was zeer goed geïnformeerd over de flora en fauna en hij was zeer professioneel in het opsporen en tonen van alles. Ik zou Emma en de Shemeji Safari & Tours sterk aanbevelen voor uw safari in Tanzania.

Eleni Sofou Vlondakis, Griekenland (2016)

 

Ik heb een leuke tijd gehad met de gids Alfred (Freddy). We zijn twee nachten en drie dagen in de Serengeti geweest. Freddy is goed georganiseerd, nauwkeurig en punctueel en weet waar je een prachtig uitzicht op de Serengeti kunt spotten. Alles ging erg vlot, het eten was lekker, comfortabele tenten en een veilige reis. Ik zou het zeker aanraden.

Valerio Preziosa, Puglia - Italy (2016)

 

Ik heb een safari van 3 dagen/2 nachten naar de Serengeti gedaan. We sliepen in tenten. Ik ben zeer tevreden. Goed georganiseerd, op tijd en goed eten. Freddy de gids is erg aardig en het is gemakkelijk om met hem te praten. Hij koos de juiste plaatsen om dieren te zien en we zagen heel veel dieren in een prachtige omgeving. Het is zeker de moeite om te reizen met deze organisatie.

Sara Ibanez, Spanje (2016)

 

De safari bij Shemeji Safari was een van de hoogtepunten van mijn verblijf in Tanzania. Gezellig, goed verzorgd en een deskundige hulpvaardig gids. Veel gezien, de big 5!! Een ervaring die je niet mag missen. Een vertrouwd adres!

Tineke Houkema, Utrecht - Nederland (2016)

 

Wat een ontzettend geweldige vakantie hebben wij in Tanzania gehad! Naast het indrukwekkende bezoek aan de Masai en de hot springs (heerlijke plek) zijn wij 2 dagen op safari geweest met een overnachting in een ruime tent. Alles was goed verzorgd. De gidsen wisten ons veel te vertellen en onze vragen te beantwoorden. We hebben veel dieren gezien en prima weer gehad ook al was het regenseizoen. Wij hebben gereisd met kinderen dit was ook voor hun een prachtige ervaring! Shemeji Safari, bedankt!

Gerda Minke Brinksma, Wytgaard- Nederland (2016)

 

In april 2016 zijn wij samen met de familie Brinksma en de gidsen Freddy en Adam naar de Masai stammen, Lake Manyara, de Ngorongoro krater en de Hot Springs geweest. Wat een super ervaring. Het bezoek aan de Massai stammen was zeer indrukwekkend. De safari was super. De leeuwen en olifanten hebben echt een indruk achter gelaten, zeker als ze op een meter afstand van je auto komen. Ook hebben we genoten van de mooie natuur. Beide gidsen hebben veel ervaring en vertellen gedurende de reis wat je tegenkomt. Zowel over de historie van de parken als de dieren. De dag naar de Hot Springs was ook geweldig. De weg er naar toe was uitdagend maar eenmaal aangekomen in de oase hebben wij enorm genoten. Wij raden iedereen aan om deze trips te boeken bij Shemeji Safari en net zo'n leuke tijd te hebben als ons. Shemeji Safari bedankt voor de onvergetelijke tijd. We komen zeker terug!

Jan Ronald Wigarda, Wolvega - Nederland (2016)

 

Ik had een onvergetelijke safari safari met Shemeji Safari. We hebben een 2 daagse safari door Lake Manyara en Ngorongoro Crater gedaan. Ik voelde me erg veilig de hele reis en was onder de indruk van de kennis die onze gids had. Ze waren zeer professioneel en ik zou ze aanraden voor uw volgende safari!

Brandon Hillier, California - USA (2016)

 

Een fantastische safari trip! Ook al hebben we een kortere safari gedaan (2 dagen, 1 nacht), we hebben een geweldige tijd gehad en een heleboel dieren gezien! De organisatie was goed, het eten was lekker en de gids was zeer ervaren. Zeer het geld waard.

Maarten van Keulen, Oslo - Noorwegen (2016)

 

Geweldige safari! Hoewel de safari slechts twee dagen was, hadden we een geweldige tijd. Veel dieren gezien, geweldige service van de gids en de mensen bij de lodge, evenals goede maaltijden, zowel luch als diner. Zeer aan te bevelen dit bedrijf!

Haakon Paulson Torset , Oslo - Noorwegen (2016)

 

Shemeji Safari heeft deskundige gidsen die met liefde en passie vertellen over hun land. Goed georganiseerd, alles prima geregeld. Ik heb in 2015 deelgenomen aan een safari, werkelijk een onvergetelijke belevenis. Shemeji Safari krijgt van mij een dikke tien!

Alie de Vries, Sliedrecht - Nederland (2015)

 

Na een aantal dagen in een druk maar zeker levendig Arusha vertrokken we voor een vierdaagse safari. De eerste stop was Lake Manyara national park een relatief klein maar erg mooi park, een goede locatie om de drukte van de stad even achter je te laten. De avond hebben we in een loge doorgebracht waar onze privé kok een lekkere maaltijd had bereid. De volgende dag zijn we vertrokken richting Serengeti national park, een lange rit maar door de omgeving is dit zeker geen straf. Aangekomen bij de Serengeti maakt het park zijn naam zeker waar, ondanks de vele toeristen die bij de ingang van het park staan zijn er genoeg momenten dat je helemaal alleen rondrijdt. De vele dieren waar Afrika bekend om staat lopen soms maar een paar meter van de auto, erg indrukwekkend. De avond hebbben we door gebracht op een camping waar je na de zonsondergang met vele achtergrondgeluiden de slaapzak opzocht. In de ochtend werden we getrakteerd op een hele mooi zonsopkomst waarna dag drie op de Serengeti kon beginnen. Na een mooi rit door de Serengeti en Ngorongoro conservation area kwamen we aan bij de Ngorongoro krater, waarbij je een schitterend uitzicht had op Ngorongoro national park. Dit park hebben we op de vierde dag bezocht, een erg mooi park wat door de ligging weer heel anders is. Kortom een schitterende safari gehad wat allemaal heel goed verzorgd was.

Tjardo Oord, Joure - Nederland (2015)

 

Tanzania was voor ons een unieke ervaring. Genoten van de gastvrijheid daar, de safari, de Masai en van de mooie natuur. Alles was prima geregeld. Een echte aanrader.

Aukje Wijnia-Visser, Rottum (Fr) - Nederland (2015)

 

Ben je in Tanzania en wil je de wildparken gaan bezoeken, boek deze safari dan bij Shemeij Safari. Je wordt volledig geïnformeerd over wat je allemaal te wachten staat. Het enige dat je zelf hoeft te doen is in te stappen in een mooie jeep en goed rond te kijken naar al het moois dat Tanzania te bieden heeft. Bovendien is de prijs- kwaliteitsverhouding prima.

Trijs Schotema, Gorinchem - Nederland (2015)

 

In juli 2015 was ik als vrijwilliger werkzaam in Arusha, bij een weeshuis en school. Het was een onvergetelijke ervaring. Onderdeel van dit avontuur was ook een weekend safari. We gingen naar de Ngorogoro krater en Lake Manyara. Beide spectaculair mooie parken. We zagen de 'big five' en zowaar ook leeuwen met cubs. De begeleiding én het weer was super! Alles was zeer goed geregeld en de gids wist veel te vertellen over de parken. De overnachting was in een tented lodge, tussen de parken in.. De tenten waren erg mooi en nieuw en er stond in elke tent twee bedden; kortom luxe kamperen. We werden ontvangen met een heerlijk buffet. De bediening was zeer vriendelijk en alles was erg sfeervol ingericht. We hebben veel te zien van het landschap en de mensen die er wonen. Er zeer bijzondere ervaring en aanrader!!

Minkie Brandsma, Heerenveen - Nederland (2015)

 

 

Lees meer reviews op:

Schrijf een review:

 
 
 

Shemeji Safari Tanzania Ltd. l info@shemejisafari.com l +255 (0)7 45 86 18 22

 

Terms & Conditions