Safari accommodatie

Your home away from home

 

Accomodatie

Aan het einde van de dag wilt u op een plek overnachten die voelt als thuis. Een plek waar u kunt ontspannen en genieten van een goede maaltijd.

We hebben de mooiste campings, lodges en tented lodges persoonlijk voor u geselecteerd. Van kwalitatieve budget locaties tot luxe en comfort accommodaties. Met een authentieke sfeer enomgeven door de natuur. Een thuis weg van huis.

Kirurumu Tented Lodge Manyara

Accomodatie: tented lodge

Omschrijving: Kirurumu Manyara Lodge ligt hoog op de rand van de Great Rift Valley. Geniet van een prachtig en panoramisch uitzicht naar het oosten over Lake Manyara, de Rift floor en Mt. Losimingori.

Exta activiteiten: mountain biking, hiking

Locatie: dichtbij Lake Manyara

 

 

Kudu lodge & campsite

Accomodatie: bungalows en campsite

Omschrijving: Kudu Lodge & Campsite is een zeer comfortabele accommodatie in een prachtige omgeving. Kudu Lodge ligt in een elf hectaren glooiend landschap, temidden van bomen en tuinen, de thuisbasis van talloze vogels. Een rustige en schaduwrijke oase schuilplaats.

Extra activiteiten:, zwembad, village walk & bike tour, elephant caves tour, mountain biking

Locatie: dichtbij Ngorongoro conservation area

Haven Nature campsite

Accomodatie: campsite (tenten met bedden)

Omchrijving: Haven Nature is een echt Afrikaanse Camping resort dat comfort en ontspanning biedt middenin de natuur. Een rustige en ongerepte natuur vol met exotische flora en fauna.Prima budget locatie!

Locatie: dichtbij Lake Manyara

Eileen's Trees Inn

Accomodatie: bungalows

Omschrijving: De bungalows van Eleen's Trees Inn worden omgeven door tropische tuinen. Aan het einde van een safari dag kunt u ontspannen bij het zwembad. De omgeving is zeer rustgevend. Deze plaats heeft een uniek karakter!

Locatie: dichtbij Ngorongoro conservation area

Burudika Lodge

Accomodatie: cottages

Omschrijving: Vanaf uw eigen veranda heeft u uitzicht op Lake Manyara en de Great East Rift Valley. U kunt antilopen (gnoes, gazellen, zebra's, etc) spotten en een overvloed aan vogelsoorten. Het restaurant is gevestigd onder een majestueuze Baobab boom.

Locatie: dichtbij Lake Manyara

Kiboko Lodge

Accomodatie: cottages

Omschrijving: De Kiboko Lodge is de eerste lodge in de wereld die gerund wordt door (ex)straatkinderen. De lodge is onderdeel van de Watoto Foundation, alle baten gaan naar de projecten die straatkinderen een toekomst geven. De lodge ligt in een prachtig natuurgebied aan de rand van het Arusha National Park.

Locatie: dichtbij Arusha National Park

Ngorongoro Forrest Lodge

Accomodatie: tented lodge

Omschrijving: Het eerste dat opvalt als u het terrein betreedt zijn de bomen. Honderden witte doorn acacia en andere inheemse rassen. Verspreid tussen deze lokale bomen zijn mango, guave en andere fruitbomen. Als u geluk heeft vangt u een glimp op een aantal dieren die in het bos wonen.

Locatie: in Ngorongoro conservation area

Serengeti Wildland's Camp

Accomodatie: tented lodge

Omschrijving: Serengeti Wilderness Camp is een 'seizoensgebonden' camping in het hart van het Serengeti National Park. Seizoensgebonden kampen hebben het voordeel dat ze verhuizen naar een aantal van de beste game viewing gebieden van het park. Elke drie tot zes maanden verhuizen ze naar een nieuwe locatie.

Locatie: in Serengeti National Park

Fanaka Safari Camp

Accomodatie: bungalows / hotel rooms

Omschrijving:

Locatie: dichtbij Lake Manyara

 

 

Kirurumu Tented Lodge Serengeti

Accomodatie: tented lodge

Omschrijving: Kirurumu Serengeti Camp is een luxe mobiel kamp. Het kamp verhuist elk seizoen om optimaal te kunnen profiteren van de grote Serengeti. Het kamp wordt gebruikt als basis, een springplank voor een vroege ochtend game drive en aan het einde van een avontuurlijke dag waar verhalen rond het kampvuur worden uitgwisseld.

Locatie: in Serengeti National Park

Shemeji Safari Tanzania Ltd. l info@shemejisafari.com l +255 (0)7 45 86 18 22

 

Terms & Conditions