Usambara Mountains

What a view!

 

Usambara Mountains

De prachtige vergezichten, het koele klimaat, kronkelende paden en pittoreske dorpjes maken de Usambara's tot één van de hoogtepunten van Tanzania. De bergen zijn gelegen in het noord-oosten van Tanzania. De bergen zijn naar schatting ten minste 100 miljoen jaar oud en de rotsen die de bergen vormen lopen op tot tot 600 miljoen jaar. De bergen zijn de thuisbasis van een bijzonder assortiment van planten en dieren.

U kunt prachtige wandelingen maken of ontspannen in de lodge en genieten van het prachtige uitzicht.

Hiking

Het Usumbara gebergte is één van de beste plekken om te wandelen in Tanzania. De uitzichten zijn meer dan geweldig. Er zijn verschillende mogelijkheden om te wandelen. U kunt een 3-4 daaagse wandeling doen van Lushoto naar de lodge. Of kunt u dagelijks wandelingen vanaf de lodge maken. Stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Accommodatie: Mambo View Point EcoLodge

Mambo ViewPoint is een Eco Lodge, die is gelegen op de top van een klif van de Usambare bergen. De lodge biedt een adembenemend uitzicht op de bergen en de locatie biedt uitstekende wandel en hiking mogelijkheden. Je zult onder de indruk van de rustgevende omgeving die je bijna het gevoel geeft alsof je aan het einde van de wereld bent. We kunnen uw verblijf in deze lodge, vervoer en wandelingen/hikes organiseren.

 

Shemeji Safari & Tours Ltd. l info@shemejisafari.com l +255 (0)7 45 86 18 22

 

Terms & Conditions