Over Shemeji

Ontdek

Tanzania

Met Shemeji Team

Welcome in Tanzania!

 

Shemeji Safari Tanzania is een Nederlands/ Tanzaniaanse tour operator gevestigd in Arusha. Persoonlijk contact en service staan hoog in het vaandel bij Shemeji Safari. Wij hebben de beste gidsen geselecteerd die ervoor zorgen dat u een onvergetelijke safari zult hebben. Ook alle accommodaties zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Geeft u gerust al uw wensen aan ons door. Wij zorgen ervoor dat uw safari aan al uw wensen voldoet!

Bekijk onze video's:Introductie video Shemeji Safari

Shemeji Team

Safari avontuur van Kathrin en Dominik

uit Duitsland

Ondersteuning maasai meisjes


Tanzania is het land van de beroemde Maasai-stam. De Maasai staan ​​bekend om hun traditionele manier van leven, taal en hun prachtige sieraden en kleding. Maar ook vrouwelijke genitale verminking, kindhuwelijken en het gebruik van traditionele vroedvrouwen. We zien het als onze plicht om steun te geven aan de maasai gemeenschap. Daarom doneert Shemeji Safari een deel van de winst om Maasai vrouwen en meisjes te helpen.


Met deze hulp steunen we 'onze zussen', daarom hebben we ons bedrijf Shemeji genoemd, wat schoonzus betekent.

Ervaringen klantenDe keuze voor accommodaties was perfect


We besloten om onze vakantie onafhankelijk te boeken nadat we hadden gezien hoeveel de reisbureaus  in rekening brachten. Omdat we om persoonlijke redenen niet naar SA wilden, keken we naar Kenia en werden toen verliefd op het idee van Tanzania. Shemeji leverde zeker het reisplan volgens onze instructies en we konden geen fout vinden. We bezochten Tarangire, Lake Manyara, Ngorongoro en de Serengheti, elk heel anders en elk fantastisch op zich. We zagen de Big Five en de keuze van accommodatie was perfect omdat het ons lodges en tented lodges liet ervaren. Allemaal echt geweldige plekken om te verblijven. De mensen waren erg vriendelijk en de Masai fascinerend. Onze gids Edward deed er alles aan om  ons bezoek perfect te maken. Hij beloofde ons een cheetah en die we kregen ... 7 zelfs! We zouden graag terugkomen!


Corrine & Barrie Winwood, UK

Geweldige ervaring - niks op aan te merken!


Wij, een groep van zes Ierse meiden uit Abu Dhabi, gingen in juni/juli met Shemeji op een vijfdaagse safari. We namen contact op met het bedrijf en Emma, een van de eigenaren begon onze reis te plannen. Emma beantwoordde al onze vragen met een snel en vriendelijk antwoord. Ze stelde een safari samen die bij onze groep paste en zorgde ervoor dat we alles konden zien en doen zoals we hadden gevraagd.


Ben was onze gids voor de safari. Hij was echt een professional en een hele vriendelijke en aardige man. Hij wist de antwoorden op al onze belachelijke vragen en zorgde ervoor dat we het meeste uit onze safari-ervaring haalden.


Alle accommodaties waarin we verbleven was fantastisch en  elke pled bood een nog vriendelijker welkom dan de vorige.We hadden ongelooflijk veel geluk toen we de Big Five op dag vier zagen. Ook zagen we meer dan dertig andere diersoorten. De landschappen en terreinen van de vier parken die we bezochten, waren gevarieerd en meeslepend. Ik zal zonder aarzeling Shemeji's Safari aanbevelen aan al mijn vrienden.


Laura, Ireland

A fantastische safari!


Dankzij Shemeji hebben we een fantastische safari gehad. We hebben de 6-daagse camping & lodge safari gedaan naar Tarangire, Lake Manyara, Serengeti en Ngorongoro. Voor vertrek was Shemeji snel met het beantwoorden van onze vragen. Tijdens de safari vertelde onze gids Adam ons veel over de parken en dieren. Dankzij hem hebben we de big five gezien. Isaac kookte 's avonds heerlijke maaltijden en bereidde elke dag onze lunch. De accommodaties tijdens de safari waren zeer divers en perfect.


Ellen  , Nederland

Meer reviews:In de media:


Artikel Leeuwarder Courant,  september 2018

Blog Daily Cappuccino - Bucket list, Oktober 2018


Blogs:

Vacay Mood