Safari & meer

Ontdek

Tanzania


Safari Avontuur


Arusha is de toegangspoort tot de wereldberoemde Serengeti, Ngorongoro, Tarangire en Lake Manyara. We bieden diverse opties, van eendaagse tot zesdaagse safari's. Of nog langer. Je kunt kiezen uit een luxe (tented) lodgesafari of een avontuurlijke kampeersafari. Laat ons je wensen weten en wij maken een op maat gemaakte safari. We kunnen alleen de safari voor je regelen of de hele reis van begin tot einde.

Zanzibar Vakantie


Zanzibar staat bekend om zijn tropische karakter. De kustlijn van Zanzibar bestaat voornamelijk uit witte zandstranden en helder blauw water. De wateren rondom Zanzibar zijn uitstekend om te duiken en snorkelen vanwege de vele kleurrijke koraalriffen. Veel toeristen bezoeken ook het oude deel van de hoofdstad Zanzibar Town (Stone Town). We helpen u graag bij het organiseren van uw Zanibar-vakantie.

Kilimanjaro Expeditie


Het beklimmen van de Kilimanjaro in Tanzania is echt een onvergetelijke ervaring. Mt. Kilimanjaro is de grootste vrijstaande berg ter wereld en de hoogste berg op het Afrikaanse continent. De Kilimanjaro rijst majestueus op uit de vlaktes naar de sneeuw en de met ijs bedekte bergtop ter hoogte van 5895 meter. Er zijn verschillende routes die u kunt lopen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de routes en mogelijkheden.